Altered Carbon 2. Sezonundan Sonra İptal Edildi

27.08.2020 14:23 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2 Şubat 2018'de, ikinci sezonu 27 Şubat 2020'de Netflix üzerinden yayınlanan, cyberpunk bir evrende geçen ve Richard K. Morgan'ın aynı isimli kitabından uyarlanan Altered Carbon iptal edildi.
 
İkinci sezonunun yayınlanmasının üzerinden 5 ay geçtikten sonra dizi iptal edildi. Deadline'ın haberine göre dizi, Netflix'in en pahalı yapımlarından biri. Dizinin kitlesi bu pahalılığı karşılayamadığı için dizi iptal edildi.
 
Şu anda iki sezonu da Netflix'te bulabilirsiniz. Özellikle ilk sezonu gayet başarılı bir dizi, ancak ne yazık ki ikinci sezonda kalite düştü. Cyberpunk evrenlere meraklıysanız özellikle ilk sezonu izlemenizi öneriyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 34 Dk önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 2 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 4 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler