Altered Carbon'un İkinci Sezonundan Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

06.02.2020 01:50 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2 Şubat 2018'de Netflix üzerinden yayınlanan, cyberpunk bir evrende geçen ve Richard K. Morgan'ın aynı isimli kitabından esinlenen Altered Carbon'un ikinci sezonundan tanıtım fragmanı paylaşıldı.
 
İkinci sezon, birinci sezondan birkaç yıl sonrasını anlatacak. Dizideki en büyük değişiklik ise, ilk sezonda ana karakter olan Takeshi Kovacs'ı canlandıran Joel Kinnaman yerine Takeshi Kovacs'ı Anthony Mackie canlandıracak. Anthony Mackie'yi Marvel evreninden Falcon rolü ile tanıyoruz.
 
Eğer diziyi izlemediyseniz bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Cyberpunk 2077'nin ertelenmesinden sonra cyberpunk evrenine alışmak için veya evreni daha iyi anlamak için bu uzun bekleyiş sırasında izlenebilir. Dizinin ikinci sezonu ise yine Netflix üzerinden 27 Şubat'ta yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler