Amazon, God of War Dizisi için Sony ile Görüşmelerde Bulundu

08.03.2022 15:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon Prime'ın popüler PlayStation serisi God of War'a dayanan bir TV dizisi için Sony ile pazarlık halinde olduğu bildirildi. Dizinin, The Expanse yaratıcıları ve baş yapımcıları Mark Fergus ve Hawk Ostby ile The Wheel of Time baş yapımcısı Rafe Judkins tarafından uyarlanacağını belirtiliyor. Ayrıca Sony Pictures Television ve PlayStation Productions da yapım üzerinde çalışacağı aktarılıyor.
 
Öte yandan günümüzde birçok oyunun TV uyarlaması yapılmaya devam ediliyor. The Last of Us HBO TV dizisi şu anda yapım aşamasında ve başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey yer alıyor. 
 
The Last of Us haricinde Netflix'in Resident Evil dizisi şu anda yapım aşamasında. Bunun yanı sıra Anthony Mackie'nin yer aldığı Twisted Metal dizisinin de yayın hakları NBC'nin yayın platformu Peacock tarafından alındı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler