Sızıntı: God of War Ragnarok için Yeni DLC Geliştiriliyor! İşte İlk Detaylar

26.08.2023 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Santa Monica Studio tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Her ne kadar yönetmen Eric Williams, oyunun çıkışından kısa süre sonra DLC içeriğinin yayınlanmayacağını belirtmiş olsa da Twitter kullanıcısı "The Snitch" şu anda yeni bir ek paketin geliştirildiğini öne sürüyor.
 
Büyük bir DLC geliyor
 
 
 
Daha önce birçok sızıntı içerikle beraber karşımıza çıkan The Snitch, yeni DLC'nin büyük çapta olacağını bildiriyor. Aynı zamanda geliştirme sürecinin yarısından fazlasının da tamamlandığını aktarıyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında yeni ek paketin bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 
Her ne kadar resmi bir onay olmasa da bu tarz sızıntılar genelde doğru çıkabiliyor. Ek olarak yeni genişletme paketinin hikayeyi devam ettireceği ve geliştirmenin ise sorunsuz bir şekilde ilerlediğinden bahsediliyor.
 
Oyuncular tarafından sevilen yapımlardan biri olan God of War: Ragnark geçtiğimiz Şubat ayında 11 milyon satış adedine ulaştmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler