God of War'un (2018) Yeni Satış Rakamı Açıklandı: 23 Milyon

02.11.2022 14:28 Mehmet Tandoğan

 
God of War serisini yeni bir boyuta taşıyan ve Sony tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera oyunu God of War'un (2018) yeni satış rakamları açıklandı. Bu kapsamda Sony Interactive Entertainment, oyunun toplam satışlarının 23 milyonu aştığını duyurdu. God of War ilk olarak 20 Nisan 2018'de PlayStation 4 için ardından 14 Ocak 2022'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
God of War, Ağustos 2021 itibarıyla 19.5 milyon satış rakamına ulaşmıştı
 
 
 
Daha önce Ağustos 2021 itibarıyla 19.5 milyon satış rakamına ulaşan God of War, o günden bu yana 3.5 milyon adet daha sattı.
 
Öte yandan God of War'un devam oyunu 9 Kasım'da layStation 5 ve PlayStation 4 konsollarına geliyor. Son dönemece girdiğimiz bu süreçte yeni oyun doğrudan 2018'deki olayları konu alacak ve ilerletecek. Yeni oyunda Kratos ve Atreus, cevap arayışına girecek ve Dokuz Diyarın dokuzunu da keşfe koyulacak. Bu macerada türlü zorluklar oyuncuları bekliyor olacak.
 
Devam oyununda yer alan hikayeye ve kehanete göre Aesir kuvvetleri, dünyanın sonunu getirecek savaşa hazırlanacak. Oyunculara sunulacak olan bu mitolojik topraklarda, canavarlardan Kuzey Tanrılarına kadar pek çok korkunç düşmanla yer alacak.
 
Öte yandan geçtiğimiz gün devam oyunun yeni reklam tanıtım videosu yayınlandı. Yeni yayınlanan reklam - tanıtım videosunda Ben Stiller, John Travolta, LeBron James ve çocuklar yer aldı. Bunun dışında her Salı yayınlanan kamera arkası videosu paylaşıldı. İki videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
İşte videolar
 
Reklam videosu
 
 
 
Kamera arkası videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler