Anthem'in Cataclysm Etkinliği Sonunda Başladı

07.08.2019 00:47 Özgür Eroğlu

 
Mass Effect Andromeda'nın insanlarda bıraktığı kötü histen sonra geçtiğimiz E3'lerde aldığımız haberle az da olsa rahatlamıştık. Sevdiğimiz Mass Effect oyunlarını yapan stüdyo Mass Effect Andromed'nın yapım aşamasında Anthem'de çalışmaları için oyunun geliştirmesini başka bir stüdyoya bıraktığını öğrenmiştik. Bu olaydan sonra Anthem'i daha bir merakla beklemiştik ve 22 Şubat 2019'da oyuna kavuşmuştuk. Ancak oyun çıktığında oyun severler tarafından çok karışık yorumlar almıştı.
 
Farklı güncellemelerle ve modlarla oyunu daha eğlenceli hale getirmeye çalışan firmanın en çok beklenen etkinliği son güncellemeyle (1.3.0) birlikte nihayet başladı. Oyuncular artık Dr. Harken'i takip edip Catalcysm'in gizemini çözmek için yeni bir hikaye görevine başlayabilir.
 
“Tehlikeli çevreye ve zamana karşı savaşırken, sırları çözerek ve tüm ödülleri kazanarak lider olmaya çalışacaklar. Cataclysm'de ustalaşırken ekip çalışması şiddetle tavsiye edilir."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler