Anthem'in Loot Sistemindeki Değişiklikler Detaylandırıldı

31.07.2020 20:31 Gazali Çetinkaya

 
Bioware Austin, başarısız bir çıkış gerçekleştiren aksiyon rol yapma Anthem'i yenilemek için uzun bir süredir çalışmalarını sürdürüyor ve bugün yayınladıkları geliştirici blogunda yeni loot sistemini detaylandırdılar.

Loot sisteminin daha ödüllendirici olması, daha az RNG içermesi ve zamanı boşa harcamaması planlanıyor.

Her item daha iyi ve daha rekabetçi olacak ve daha sık düşecek. Her loot nadirliğinin ilerleme üzerinde stratejik değeri bulunacak. Yeni eklenecek loot masalarından belirli parçaları bulmak için özel olarak görevler alabileceksiniz. Bu görevler sayesinde aradığınız spesifik bir parçaya daha kolay erişebileceksiniz, rastgele gerçekleşmeyecek.

Bunların yanı sıra güç seviyeleri daha tutarlı bir şekilde kazanılacak ve daha az kasma gerektirecek. Envanter sisteminde değişiklikler ve yeni silahlar ile ekipmanlar da yolda. Ayrıca silahlı aksiyon ve yakın savaşta iyileştirmeler de olacak.

Tüm detaylara blog.bioware üzerinden göz atabilirsiniz. Yakında Pirates of the Blood Wind adlı yeni faction dahil olmak üzere güncelleme hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak.

Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler