Anthem'in VIP Demosu 25 Ocak'ta, Ücretsiz Demosu 1 Şubat'ta Yayınlanacak

02.01.2019 16:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Anthem için iki demo yayınlayacak ve bu demoların ilk detayları paylaşıldı.
 
İlki VIP demo 25 Ocak'ta yayınlanacak ve 27 Ocak'a kadar ulaşılabilir olacak. Bu demoya yalnızca oyunu ön sipariş veren ya da Origin Access / EA Access abonesi kullanıcılar katılabilecek.
 
İkinci demo herkese açık olacak. 1 Şubat'ta yayınlanacak demo 3 Şubat'a kadar ulaşılabilir olacak.
 
Demoda oyuncular Ranger Javelin ve henüz doğrulanmayan diğer bir seçeneğe daha erişebilecek. Oyundaki hub, merkez erişebilir olacak ve görevler açısından tek oyunculu hikaye görevleri ve co-op oynanabilen Stronghold görevleri bulunacak. Son olarak, demo 10. seviyede başlayacak ve oyuncuların 15. seviyeye kadar çıkmasını izin verecek. Bu sebeple kaydedilen ilerleme oyunun tam sürümüne aktarılmayacak.
 
Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat 2019'da çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler