Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor

19.05.2024 16:39 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncılar TAITO ve ININ Games ve geliştirici Hamster Corporation, Arcade klasikleri koleksiyonu TAITO Milestones 3'ün Kasım ayında Japonya'da ve bu kış dünya çapında Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
TAITO Milestones 3, 1980'lerin sonları ve 1990'ların başlarından kalma yediden fazla klasik TAITO oyununu içermekte! Arcade Arşivlerindeki atari oyunlarını modern konsollara taşımak için çaba harcayan Japonya'nın ikonik oyun şirketi HAMSTER Corporation'ın işbirliğiyle atari oyunlarının altın çağının anısını yeniden yaşatıyor.
 
O halde bir arkadaşınızı kapın ve orijinal Bubble Bobble oyununun keyfini çıkarın ya da Rastan Saga'da hırsızdan kahramana dönüşen bir oyuncu olarak oynayın! TAITO Milestones 3, hem nostaljik hayranlar hem de yeni gelenler için eskimeyen atari klasiklerini yeniden canlandırıyor.
 
TAITO Milestones 3'e dahil edilecek ilk oyun grubu şu şekilde:
 
-Bubble Bobble (1986): Bubble Bobble'ın orijinal iki oyunculu, ortak arcade versiyonundageçmişten gelen bir patlamayı deneyimleyin!
 
-Cadash (1989): Bu klasik iki oyunculu işbirlikçi aksiyon RPG'sinde canavarları yenmek, zenginlikler toplamak ve kötü Baarogue'u yenmek için ekipmanınızı güçlendirmek için bir savaşçı, büyücü, rahip veya ninja arasından seçim yapın! 
 
-Champion Wrestler (1989): Şampiyon olmak için sekiz turda ringde savaşa gidin.
 
-Rainbow Islands: The Story of Bubble Bobble 2 (1987): Bubby ve Bobby olarak insan formlarında oynayın!
 
-Rastan Saga (1987): Bu platform aksiyon oyununda, Kral olmadan önce geçen bir masalda, Ceim krallığını korumak için Prenses'in emriyle yola çıkan Hırsız Rastan'ın yolculuğunu takip edin.  
 
-Runa rk (1990): Bu ikonik beat-em-up, dört oyuncuya kadar kanepede ortak oyun sunuyor!
 
-Thunder Fox (1990): Bir terör örgütünü çökertmek için Thunder Fox terörle mücadele ekibi olarak oynayın.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 1 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 4 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 5 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 6 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler