Assassin’s Creed: Black Flag ile Skull and Bones Karşılaştırıldı

18.02.2024 18:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan açık dünya korsan temalı Skull and Bones, bildiğiniz üzere yakın zamanda piyasaya sürüldü ve oyuncular ne yazık ki bu oyunu pek iyi karşılamadı. Daha önce çıkış yapan Assassin's Creed: Black Flag modelinin geliştirilmiş sürümünü bünyesinde barındıran yeni oyun şu anda karşılaştırılmış durumda.
 
Hangi oyun daha iyi bir deneyim sunuyor? 
 
 
 
Skull and Bones gemi temelli bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve sürekli olarak geminizi yükseltebiliyor, yeni geliştirmeler yapabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Burada gemi odaklı bir yapı olduğundan dolayı gemi dışında pek fazla vakit geçiremiyor, sularda yüzemiyor ve sadece geminizle beraber görevleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu da oyuncuları sınırlayan unsurlar arasında bulunuyor. Ancak bildiğiniz üzere Assassin's Creed: Black Flag oyununda tüm bu sınırların dışına çıkabiliyorsunuz.
 
Grafik açısından bakacak olursak Skull and Bones elbette daha iyi görünüyor ancak oyuncular, grafiklerin tamamen bir oyunu oynatabilecek unsurlar arasında olmadığını biliyor. YouTube üzerinde içerik üreticisi Gameinvader tarafından yapılan yeni karşılaştırma videosu iki oyunu birbiriyle kıyaslıyor ve merak ettiğiniz o soruların cevabını veriyor.
 
Karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 10 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler