Skull and Bones'un Fiyatında 25 Dolarlık Düşüş Yaşanyor

05.03.2024 15:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan ve korsan teması ile öne çıkan Skull and Bones'un fiyatında büyük bir düşüş yaşanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun, çıkışından yaklaşık üç hafta sonra 25 dolarlık bir indirimle karşılaşılıyor.
 
Skull and Bones 70 dolarlık fiyat etiketiyle çıktı 
 
 
 
Birçok kez ertelenmeye maruz kalan ve 2020 yılı içerisinde yeniden düzenlenen Skull and Bones, 16 Şubat tarihinde 70 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Ancak Best Buy mağazasında satılan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerinin 50 dolara satıldığı ortaya çıktı ve bazı bölgelerdeki satıcılar da bu fiyatı baz alarak fiyatlarını düşürdü.
 
Oyunun yayınlanmasından önceki hafta yapılan bir kazanç görüşmesi sırasında Ubisoft'a canlı servis bir oyuna neden 70 dolarlık bir fiyat biçildiği soruldu. Yanıt olarak Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, oyunun tam bir yapıyı bünyesinde barındırdığını ve hatta "AAAA" bir proje olduğunu aktardı.
 
Öte yandan Ubisoft, oyunun 8 saatlik bir deneme sürümünü yayınladı. Bu deneme sürümü ile beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve satın almayı tercih etmeniz durumunda ilerlemenizi de tam oyuna aktarabiliyorsunuz.
 
Peki siz bu oyunun fiyatını nasıl değerlendiriyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler