Assassin's Creed Odyssey'e New Game Plus Bu Ay Eklenecek

08.02.2019 18:35 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Odyssey'e New Game Plus modunun bu ay içinde yayınlanacak ücretsiz bir güncelleme ile birlikte ekleneceğini duyurdu.

Ubisoft, New Game Plus modunun detaylarını önümüzdeki hafta paylaşacağını belirtti ancak mod temel olarak diğer oyunlarda da olduğu gibi karakter geliştirmeleri, silahlar, ekipman ve bunun gibi özelliklerinizi kaybetmeden oyuna yeniden başlamanıza, daha zorlu düşmanlar karşısında daha çok deneyim puanı kazanmanıza ve yeni silahlar ile teçhizatlar kullanmanıza imkan sunacaktır.
 
Ubisoft bu yıl içinde tam teşekküllü yeni bir Assassin's Creed oyunu çıkarmayacağı için Assassin's Creed Odyssey'i ücretli ve ücretsiz içerikler ile desteklemeye devam ediyor. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz. 

Assassin's Creed Odyssey PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Ayrıca Japonya'da Nintendo Switch için oyunun bulut versiyonu da mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler