Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi

10.06.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Shadows için yepyeni bir fragman yayınlandı. Xbox sunumu esnasında yayınlanan içerikle beraber oyunun ilk bakış fragmanını elde ettik. Bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu az çok öğrenmiş olduk. Diğer taraftan 10 Haziran tarihinde Ubisoft Forward 2024 etkinliğinde tam bir oynanış videosunun bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Assassin’s Creed Shadows farklı tarzıyla yolda
 
 
 
Feodal Japonya'da geçen ve destansı bir aksiyon sistemine sahip olacağı belirtilen Assassin's Creed Shadows oyununda bildiğiniz üzere iki farklı karakter bulunuyor. Kadın ve erkek olarak oynayabileceğimiz oyunda farklı yetenekler üzerinde uzmanlaşmış bu karakterleri en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve kaderlerinin bir noktada kesiştiğini görüyoruz. Kendi oyun tarzımızla ustalaşmaya başladığımız yapımda Japonya için yeni bir çağ başlatmaya hazırlanıyoruz.
 
Klasik Assassin's Creed serisinin mekaniklerini temel alan ancak daha farklı ve gelişmiş sistemlerle harmanlayan Shadows, Uzak Doğu temasıyla bizlere sunulmak isteniyor. Yine seriden aşina olduğunuz dövüş mekanikleri, üretim sistemleri, gizlilik unsurları, karakter tasarımları ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Son olarak yayınlanan ilk oynanış fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 3 Dk önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler