Assassin's Creed Valhalla 2020 Sonlarında PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC, Stadia için Çıkacak

30.04.2020 17:58 Gazali Çetinkaya

 
 
Ubisoft, Assassin's Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin's Creed Valhalla'yı resmi olarak tanıttı.
 
Bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 
PC versiyonu Uplay ve Epic Games Store'a özel olacak ve ön siparişe açıldı. Standard sürüm 269,00 TL, Gold sürüm 449,00 TL ve Ultimate sürüm 495,00 TL. Gold sürüm Season Pass; Ultimate sürüm ise Season Pass ile birlikte Ultimate paketini içeriyor. 
 
Desteklenen diller arasında Türkçe yok.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Savaş ve zafer hikayeleriyle büyümüş efsanevi bir Viking savaşçısı (erkek veya kadın) olun. Valhalla'daki tanrılar arasında yer kazanmak için düşmanlarınıza baskın yapın, yerleşim yerlerinizi genişletin ve siyasi gücünüzü geliştirin.
 
Gelişmiş RPG mekanikleri, karakterinizin büyümesini şekillendirip etrafınızı saran dünyayı etkilemenizi sağlar. Siyasi ittifaklar ve savaş stratejisinden diyalog ve ekipman ilerlemesine kadar yaptığınız her seçimle, zafere doğru ilerlerken kendi yolunuzu çizeceksiniz.
 
Derin özelleştirme imkanları sunan baraka, demirci ve dövme salonu gibi pek çok bina inşa edip bunları geliştirin. Klanınıza yeni üyeler katarak Viking deneyiminizi kişiselleştirin.
 
Acımasız savaş
Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını yeniden yaşamak için iki elle kullanılan baltalar ve kılıçların yanı sıra kalkanlar gibi güçlü silahlardan faydalanın.
 
Karanlık Çağda açık dünya
Norveç'in zorlu ve gizemli sahillerinden İngiltere ve ötesindeki güzel ama tehditkar krallıklara yelken açın.
 
Destansı baskınlara öncülük edin
İngiltere genelinde büyük saldırılar başlatın. Viking yelkenlinizden başlayan sürpriz saldırılarda klanınıza öncülük edin ve ganimetleri halkınıza taşıyın. 

 
Koleksiyoncu sürümüne, ekran görüntülerine ve sinematik duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 87 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler