Assassin's Creed Valhalla 25 Farklı Düşman Tipi İçerecek

15.07.2020 16:28 Gazali Çetinkaya

 
GamingBolt sitesi ile röportaj gerçekleştiren Assassin's Creed Valhalla'nın hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Darby McDevitt, oyunda 25 farklı düşman tipinin bulunacağını açıkladı.

Darby McDevitt tarafından belirtilene göre her bir düşman tipinin farklı dövüş stili, güçlü yönleri ve zayıflıkları olacak ve her bir düşman tipi savaş sırasında oyuncuya benzersiz bir mücadele sunacak.
 
Örnek olarak, bazıları özel saldırılar için birbirleriyle koordineli çalışacak, bazıları çevredeki nesneleri kendi avantajına kullanacak. Bazıları da dövüş sırasında oyuncunun hareketlerini öğrenerek kendini savunmanın yollarını bulacak. Düşmanların kişilikleri de var. Örnek olarak, bazıları Eivor'dan korkup uzak durmaya çalışırken bazıları ne pahasına olursa olsun hedefini öldürmeye çalışacak.

Oyuncular düşmanların zayıf noktalarından faydalanarak vahşi bitirişler yapabilecek.

Assassin's Creed Valhalla 17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 32 Dk önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler