Assassin's Creed Valhalla Season Pass ‘The Legend of Beowulf’ Hikaye Görevi İçerecek

11.05.2020 16:02 Gazali Çetinkaya

 
Uplay Almanya mağazası, Assassin's Creed Valhalla Season Pass içeriğine dahil olacak ‘The Legend of Beowulf’ hikaye görevini listeledi.

Belirtilene göre, oyuncular bu görevde "efsanenin ardındaki amansız gerçeği keşfedecek."

Beowulf, eski İngiliz edebiyatının en büyük ürünü olan kahramanlık şiiri. Beowulf adındaki güçlü bir İskandinav (Geat) savaşçısını konu alıyor.

Season Pass, oyunun Gold ve Ultimate sürümlerine dahip olacak. Bu sürümler Uplay ve Epic Games Store'da 449,00 TL vr 499,00 TL'den ön siparişte. Season Pass'in tam içeriği henüz belli değil.

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler