Assassin's Creed Valhalla Viking Rap Savaşları İçerecek

27.05.2020 17:40 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail oyunda bulunacak Viking rap savaşları mini oyununu detaylandırdı.

"Bu eskiden hem İskandinavya hem de İngiltere'de Sakson tarafında yaptıkları bir şeydi. O zamanlarda toplanma salonlarında otururken yapması keyifli olan şeylerden biriydi. İnsanlar bir şeyler içmeye başladıktan sonra seyircileri coşturmak için ritmik dalasmalarda bulunurlardı. Bu aslında tarihe dayalı. Hatta Odin'in Thor'u ritmik hakaretlerle yendiği, ikisinin arasında geçen yazılı bir destan var. Bunu eğlenceli bir şekilde kullanmak istedik. O zamanın bir parçası, kültürün bir parçası."

"Ya siz biriyle atışmak isteyebilirsiniz ya da onlar Eivor'a sataşmak isteyebilir. Eivor'a hakaret edecekler. Eivor'un da bir cevap vermesi gerekecek. Böylece önünüzde farklı seçenekler olacak ve ritmik olarak önceki hakarete uygun olanı bulmanız gerekecek."

"Aslında bununla ilgili daha fazlası var. Size bir şeyler de kazandıracak. Fakat bu detaylara daha sonra geleceğiz."

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler