Avowed İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

10.06.2024 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Game Studios ve Obsidian Entertainment, dikkat çekici bir dünyada geçen birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Avowed için resmi hikaye fragmanını yayınladı. Fragman, oyunun hikayesine ve atmosferine dair heyecan verici ipuçları sunuyor.
 
Dikkat çekici bir dünyayı sunmayı hedefliyor
 
 
 
Avowed, Obsidian Entertainment'ın Pillars of Eternity serisinde yarattığı Eora dünyasında geçiyor. Oyuncular, Aedyr adlı uzak bir diyardan Yaşayan Topraklar'a elçi olarak gönderiliyor. Yolculuğunuz boyunca farklı ortamlara geçiş yapıyor ve dikkat çekici bölgeleri keşfedebiliyoruz.
 
Yapımda oyunculara çeşitli yoldaşlar sunularak oyun deneyimi daha da zenginleştirmek isteniyor. Eski bir paralı askerden üst düzey bir büyücüye kadar çeşitli karakterler, kendilerine özgü yetenekleriyle oyuncuların yanında savaşabiliyor. Oyuncular yaptıkları seçimlerle karakterlerin gelişimini ve hikayenin akışını şekillendirebiliyor.  
 
Avowed, 2024 yılı içerisinde Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri oyunu çıkışından itibaren ücretsiz olarak oynayabilecek. 
 
Resmi hikaye fragmanı, Avowed'un karanlık ve gizemli atmosferini, heyecan verici aksiyon sahnelerini ve ilgi çekici hikayesini gözler önüne seriyor. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 40 Sn önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler