Back 4 Blood, PvP Oynanış Modu Detayları Belli Oldu

05.06.2021 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Back 4 Blood geliştiricisi Turtle Rock Studios, bu ayın ilerleyen günlerinde gerçekleşecek olan Game Fest. 2021 gösterisi esnasında PvP'nin çıkış tarihini ve detaylarını duyuracak.
 
Şimdiye kadar, Back 4 Blood'ın PvP modunu bile içerip içermeyeceği bilinmiyordu. Hatta bu konu hakkında atılan Twitter gönderisi saatler sonra silindi. Ancak PvP modu 2021 etkinliğinde tanıtılacak ve detaylandırılacak.
 
Summer Game Fest. gösterisinde Back 4 Blood'ın PvP moduna ilk bakışı atılacak. Üç saatlik etkinlik, hayranlara birçok yeni yapımın ve modların ayrıntıları da sunulacak.
 
Oyunun rekabetçi PvP modu hakkında daha fazla detay verilmedi. Back 4 Blood PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için 12 Ekim 2021'de çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back 4 Blood Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 17 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler