Başarılı FPS Oyunu Insurgency'ye Yeni Bir Ücretsiz Harita Eklendi

21.09.2015 19:56 Ömür Gencer


       Başarılı FPS oyunu Insurgency için yeni içerikler yayınlandı. Geliştirici ekip New World Interactive, yapıma yeni bir harita ve bununla birlikte bazı düzenlemeler yayınladı.
 
      Yeni yayınlanan güncellemeyle oyuna eklenen harita Embassy ismini taşıyor. Bu haritanın Push, Skirmish, Occupy, Strike ve Hunt gibi pek çok PvP ve Co-op modunu desteklediğini belirtelim. Haritanın dışında güncelleme oyundaki karakter animasyonlarını, ve arayüzü geliştiriyor ve yeni ses komutları ekliyor. 

       Yapımcının bahsettiğimiz güncelleme için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun 1 Ekim'e kadar %35 indirimle 15,60 TL'ye satıldığını belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insurgency Platformlar: PC Geliştirici: New World Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 4 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler