Batman: Return to Arkham Daha İyi Işıklandırma ve Doku Kalitesi ile Gelecek

19.05.2016 17:04 Gazali Çetinkaya

 
   Resmi duyurusu daha dün yapılan ilk iki oyunu ve tüm DLC'leri kapsayacak Batman: Return to Arkham için eski ve yeni oyunun grafikleri karşılaştırıldı.
 
   Verilen bilgilere göre de iki oyun Unreal Engine 4 ile gelecek. Bunun yanında önceki oyunlara göre çok daha gelişmiş bir ışıklandırma ve doku kalitesi oyunda bulunacak. 
 
   Batman: Return to Arkham 26 Temmuz tarihinde Amerika'da, 29 Temmuz tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Yayınlanan karşılaştırma görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Return to Arkham Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 7 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 44 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler