Batman: Return to Arkham Karşılaştırma Videosu

Batman: Return to Arkham
22.05.2016 23:33 Kaan Bolat

 
   Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City oyunlarının Remastered sürümlerinin yer alacağı Batman: Return to Arkham için karşılaştırma videosu geldi.
 
   Yayınlanan videoda ilk olarak gözümüze çarpan doku kalitesi ve elbette modellemelerin daha gerçekçi gözükmesi. Eski oyunlara oranla daha güzel gözükmesinin elbette sebebi Unreal Engine 4 ile tekrar elden geçirilmesi. 
 
   Daha önce oynamadıysanız kesinlikle önerdiğimiz Batman: Return to Arkham 25 Temmuz tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için 50 Dolar/Euro fiyatı ile çıkışını gerçekleştirecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Return to Arkham Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler