Battlefield 1'in İlk Genişleme Paketi için Çıkış Tarihi Verildi, Tanıtım Videosu Yayınlandı

03.03.2017 08:50 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ve DICE, Battlefield 1 için sunulacak ilk genişleme paketi olan They Shall Not Pass'in çıkış tarihini açıkladı ve bir de tanıtım videosu paylaştı.
 
   They Shall Not Pass, Premium Pass sahipleri için 14 Mart tarihinde çıkış yapacak. Eğer Premium Pass sahibi değilseniz bu genişleme paketini 28 Mart tarihinde satın alabileceksiniz.
 
   They Shall Not Pass oyuna Verdun Tepeleri (Verdun Heights), Vaux Kalesi (Fort Vaux), Soissons ve Kırılma (Rupture) olmak üzere tamamen yeni ve Fransız temalı 4 harita ekleyecek. Bunun dışında Fransız ordusunu oyuna ekleyecek They Shall Not Pass ile birlikte yeni bir mod da oyunculara sunulacak.
 
   YENİ OYUN MODU: CEPHE HATTI (Frontlines)

"Her iki takım da aynı anda aynı bayrağı ele geçirmeye çalışıyor ve hedef ele geçirildikten sonra aynı mücadele bu sefer başka bir bayrak için yapılıyor. Düşman karargahını ele geçirdiğinizdeyse oyun Akın tarzına dönüyor ve telgraf direklerini savunmaya ya da onlara saldırmaya çalışıyorsunuz."
 
   Ayrıca yeni sabit silah (New Stationary Weapon), elit sınıf siper akıncısı (Trench Raider Elite Class), taarruz tank topu (Assault Tank Gun) ve çelik bir behemot (Pilot A Steel Behemoth) bu paket ile oyuna eklenecekler arasında. Harita ve içeriklerin Türkçe açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
   They Shall Not Pass dışında In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse olmak üzere Battlefield 1'e üç büyük genişleme paketi daha gelecek. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Battlefield 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler