BlizzCon 2017'de Neler Göreceğiz?

04.10.2017 15:27 Gökhan Yılmaz

 
      Bu sene de gerçekleştirilecek BlizzCon ile 3 Kasım Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve çeşitli Blizzard oyunlarından yeni duyurular gelecek. Bu oyunların başında World of Warcraft geliyor ve muhtemelen yeni ek paket tanıtılacak.
 
      Diablo ile ilgili bir duyurunun yapılmayacağı söylenmişti o yüzden Diablo için bir paket veya oyun göremeyeceğiz. Muhtemelen Overwatch için Junkertown haritasından sonra yeni içerikler görebiliriz.
 
     Bunların dışında HearthStone için de üçüncü ve son paket duyurusu da yine BlizzCon'un bir parçası olacaktır. BlizzCon 2017'nin açılış seramonisinde World of Warcraft, Overwatch, HearthStone ve StarCraft 2 gibi yapımlar yer alıyor. Açılışı ücretsiz olarak online izleyebileceksiniz fakat panellere katılmak istiyorsanız 30€'ya sanal bilet almanız gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler