Blizzard, 100.000'den fazla hilecinin Overwatch 2'den banlandığını açıkladı

19.04.2023 18:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu Overwatch 2 şu anda oyuncular tarafından ilgi gören yapımlar arasında yer alıyor. Bu kapsamda oyun yeni güncellemeler alıyor ve elbette hileciler bu tarz oyunların yakasını bırakmıyor.
 
Blizzard ise yaptığı yeni açıklama ile Ekim 2022'den bu yana 100.000'den fazla hilecinin Overwatch 2 oyunundan banlandığını duyurdu.
 
Blizzard hilecilere geçit vermek istemiyor
 
 
 
Her rekabetçi çevrimiçi oyunda olduğu gibi Overwatch 2 de hilecilerden muzdarip. Her firma bu hilecileri engellemek için çeşitli hile programları geliştiriyor ve oyuna yeni güncellemeler getiriyor. Ancak her oyun hilecileri engelleme konusunda ne yazık ki başarılı olamıyor. Yeni güncellemeler ile hileciler de kendi yöntemlerini güncelliyor ve bu durum bir döngü halinde devam ediyor.
 
Blizzard da hilecilerle baş etmek için çeşitli güncellemeler ve geliştirmeler sağlayan bir ekip olarak karşımıza çıkıyor. Ekip rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2'nin hilecilere yem olmasını istemiyor ve bu kapsamda her hafta yaklaşık beş bin hilecinin banlandığını açıklıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler