Blizzard StarCraft'tan Sonra Warcraft RTS'sine Geri Dönebilir!

12.08.2015 15:35 Samet Konuksal


    World of Warcraft'ın tutmasından sonra Warcraft RTS'lerini göremez olduk. En son Warcraft 3: Frozen Throne'u 2003 yılında piyasaya süren Blizzard, aradan geçen 12 yılın ardından seriye geri dönüş yapabilir.
 
    Bildiğiniz gibi StarCraft 2 üçlemesinin son ek paketi Legacy of the Void, aynı zamanda StarCraft evreninin bu halindeki son oyunu olacak. Farklı karakterlerle ve belki de farklı bir tarzda yoluna devam edecek olan StarCraft'ın gidişatını Blizzard bile bilmezken, firmanın Legacy of the Void'in ardından Warcraft RTS'sine yeniden şans verebileceği gündeme geldi.
 
    Oyunun yapımcılarından Tim Morten yaptığı açıklamalarda, "Legacy of the Void StarCraft evreninin sonu olmayacak ama karakterlerin hikayesine nokta koyacak. Henüz planımız belli değil ancak StarCraft evreni farklı karakterlerin hikayesini sunmaya açık bir evren." sözlerine yer verdi.
 
    Daha sonrasında ise Morten, Warcraft oyuncularını heyecanlandıracak şu açıklamayı yaptı; "Piyasada yeni bir Warcraft RTS'sine olan ilgiyi görmek bizim için çok iyi bir şey. Dolayısıyla Legacy of the Void'i bitirdikten sonra ekiple bir araya gelip ne hakkında çalışacağımızla ilgili konuşacağız. Bu Warcraft olabilir, StarCraft olabilir ve hatta yepyeni bir proje de olabilir."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler