Blizzard'ın Yeni Nesil MMO Projesi 'Project Titan' İptal Edildi!

(Görsel World of Warcraft: Warlords of Draenor'un sinematiğine ait.)
24.09.2014 13:01 Samet Konuksal


    World of Warcraft ile beraber MMO-RPG türüne tanım kazandıran firmalardan Blizzard, ikinci MMO projesi Project Titan üzerinde uzun süreden beri çalışıyor. Senelerden beri projeyi tam adıyla duyurmayan ve gün yüzüne çıkarmayan firma, en nihayetinde üzücü haberi oyuncularla paylaştı.
 
    Blizzard, yedi seneden beri geliştirilen Project Titan'ın iptal edildiğini açıkladı. Yaptığı açıklamalarda firmanın CEO'su Mike Morhaime, "World of Warcraft'ı yapmış bir firma olarak MMO'ların nasıl yapılacağını gerçekten biliyoruz. Bu yüzden şimdiye kadar yapılmış en iddialı MMO projesini geliştirmek için yola çıktık. Ancak devamı gelmedi." açıklamalarını yaptı.
 
    Devamında Morhaime, "Yapımcı ekip olarak eğlenceyi, tutkuyu yakalayamadık. Sonra projeyi köklü olarak değiştirmek istedik ancak asıl soru, böyle bir projeyi gerçekten yapmak isteyip istemediğimizin arkasında yatıyordu. Cevabımız hayır olunca da Project Titan'ı iptal etme kararı aldık." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler