Bloodborne'dan İlham Alan Minecraft Haritası İlgi Çekici Görünüyor

15.10.2023 18:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Çevre sanatçısı Potomy, Minecraft için Bloodborne'dan ilham alan bir haritanın görüntülerini paylaştı. Video içerisinde hayranları heyecanlandıracak detaylar ve bir dizi ekran görüntüsü yer alıyor.
 
Ekran görüntüleri ve bir video yayınlanmış durumda 
  
 
 
Minecraft'taki bu Bloodborne Remake haritası gerçekten de ilgi çekici görünüyor ve şimdiye kadar gördüğümüz ve oluşturulan en iyi özel haritalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Detaylara gösterilen özen ile beraber kusursuza yakın bir yapı bizlere aktarılıyor. Potomy, oyunun atmosferini de yakalamayı başarıyor ve bunun için sanatçıyı gerçekten de tebrik etmek gerekiyor.
 
Karşımıza çıkan haritanın tek dezavantajı Patreon platformunda yer alması. Bloodborne x Minecraft doku paketi gerçekten de ülkemiz için yüksek fiyatlandırmayla (yurt dışı için de yüksek) beraber 41 dolara satılıyor. Gerçek haritaya ve kaynak paketine erişebilmek için de bu ücreti ödemeniz gerekiyor. Temel olarak yeni bir oyun satın alıyor gibi bir fiyatlandırma söz konusu.
 
Bu harita Minecraft'ta gördüğümüz en iyi seçeneklerden biri ancak fiyatı bir hayli yüksek. Dolayısıyla aşağıdan hem fragmana hem de ekran görüntülerine bir bakış atabilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 17 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 48 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler