Minecraft ABD'de Xbox Series X/S için Derecelendirildi

05.09.2023 21:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Geniş içeriğiyle her kesim oyuncu tarafından sevilen ve oynanan Minecraft, yeni bir derecelendirmeyle beraber karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda oyunun Xbox Series X/S sürümünün ABD'de derecelendirildiği ortaya çıkıyor ve geçtiğimiz süreçte ortaya çıkan haberlerin doğruluğu daha da yükseliyor.
 
Minecraft Xbox konsollarına geliyor 
 
 
 
VGC tarafından tespit edildiği üzere Minecraft, yakın zamanda ABD Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu tarafından Xbox Series konsolları için sınıflandırıldı. Oyun aynı zamanda geçtiğimiz ay Almanya'nın derecelendirme kurulu USK tarafından da sınıflandırılmıştı. Şu anda Minecraft'ın Xbox One sürümü geriye dönük uyumluluk aracılığıyla Xbox Series X/S'te oynanabiliyor.
 
Xbox Series konsolların için çıkış yapmaya hazırlanan oyun için elbette oyuncuların birkaç isteği bulunuyor. Bu isteklerden önemlisi ise ışın izleme olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft ışın izleme özelliğini 2020'de duyurmuştu.
 
Öte yandan geçtiğimiz Mart ayında geliştirici Mojang, Xbox konsollarında mevcut olacak ışın izleme desteği için prototip kodunu yanlışlıkla Xbox Insider'larına özel kullanımına sundu. Ancak bu durum hemen ortadan kaldırıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler