Minecraft, Xbox Series X/S için Derecelendirildi

20.08.2023 21:21 Mehmet Tandoğan

 
 
VGC tarafından tespit edildiği üzere oyuncular tarafından sevilen Minecraft oyunu Xbox Series X/S konsolları için derecelendirildi. Bu derecelendirme ile beraber oyunun belirtilen konsollara gelmesi bekleniyor. Ancak şu anda Microsoft tarafından resmi bir açıklama yapılmamış durumda.
 
Derecelendirmeler sonrası genellikle oyunlar belirtilen platformlara geliyor
 
 
 
Derecelendirmeyle beraber Microsoft, Minecraft'ın yerel bir Xbox Series X/S sürümünü piyasaya sürmek için hazırlanıyor olabilir. Şu anda oyunun Xbox One sürümü, geriye dönük uyumluluk aracılığıyla Xbox Series X/S üzerinden oynanabiliyor. Ancak yerel sürüm oyuncular tarafından bekleniyor.
 
 
 
Oyunun Xbox Series konsolları için düzenlenmiş sürümünde oyuncular Işın İzleme teknoloji desteğini bekliyor. Microsoft daha önce 2020 yılı içerisinde Işın İzleme teknolojisine atıfta bulunan bir video yayınladı. Yine geçtiğimiz Mart ayında geliştirici Mojang, yanlışlıkla Xbox konsollarında ışın izleme desteği için prototip kodunu Xbox Insiders kullanıcılarına sundu.
 
Öte yandan Microsoft, geçtiğimiz Perşembe günü 2024 yılı içerisinde Xbox 360 mağazasını kapatacağını duyurdu. Bu kapatma işlemi ile beraber Xbox 360 mağazasından yeni oyunlar, DLC'ler ve diğer eğlence içerikleri satın alınamayacak. Satın alma işlemleri 29 Temmuz 2024'te sona erecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler