Bloomberg: Yeni Switch Modeli 7 inç OLED Ekrana Sahip Olacak

04.03.2021 09:22 Gazali Çetinkaya

 
Yeni Switch modeline yönelik söylentiler bir kez daha gündemde.
 
Bloomberg'ten Takashi Mochizuki ile Sohee Kim'in haberine göre, yeni Switch modeli 7 inç 720p çözünürlükte OLED panele sahip olacak ve TV modunda 4K çözünürlük destekleyecek.
 
Bloomberg'e konuşan Display Supply Chain Consultants kurucularından Yoshio Tamura "Switch'in mevcut sıvı kristal ekranıyla kıyaslandığında, OLED panel daha az pil tüketecek, daha yüksek kontrast sağlayacak ve muhtemelen daha hızlı tepki süresi sunacak." dedi.
 
Bloomberg'in kaynakları, Samsung'un Haziran ayının başlarında seri üretime başlayacağını ve aylık bir milyona yakın miktarda üretileceğini söylüyor. Konsolun bu yıl içinde duyurulup noel dönemi öncesi çıkışa hazır olması bekleniyor.

Nintendo ve Samsung konu hakkında Bloomberg'e yorumda bulunmayı reddetti.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, yakın bir zamanda yeni Switch modeli duyurmayı planlamadıklarını belirtmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler