Borderlands 3’ün Reytingleri Twitch’te %90 Oranında Düştü

07.10.2019 12:11 Özgür Eroğlu

 
13 Eylül 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC için piyasaya sürülen Borderlands 3 Twitch’teki popülerliğini kaybetmiş gibi duruyor. Oyunun Twitch’teki reytingleri % 90 oranında düşmüş bulunuyor. Bunun sebebi ise insanların oyunu izleyip bitirmiş olması olabilir.

İlk çıktığı hafta ve sonraki hafta en çok satan oyun listesinde ilk 3'te bulunan oyun, bu yılın en fazla kutulu versiyonu satılan oyunu da olmuştu. Ama görünen o ki 4 hafta içerisinde oyuncular oyunu tüketmiş.

İlk çıktığı gün 205.000 eş zamanlı izleyiciye ulaşan Borderlands 3, GitHyp’nin açıkladığına göre şu an ortalama 8000 kişi tarafından izleniyor ve oyun Twitch’te en çok izlenen 20 oyun arasında bulunmuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 29 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler