Bryan Cranston, Better Call Saul'un Final Sezonunda Yer Almak İstediğini Söyledi

10.08.2020 13:20 Özgür Eroğlu

 
21. yüzyılın en iyi dizilerinden biri olan Breaking Bad'in başrolü Bryan Cranston, Walter White rolüne dönmek istediğini söyledi.
 
The One and Only Ivan animasyonunun tanıtımına katılan Bryan Cranston'a Better Call Saul'da yer alıp almayacağı ve bunu isteyip istemediği soruldu. Kendisi ise "Dizinin yapımcıları Vince Gilligan ve Peter Gould yer almamı isterlerse bir saniye bile düşünmem katılırım. Ancak şu an için böyle bir şey gerçekleşmedi, bekleyip göreceğiz. Bir sezon daha var." cevabını verdi.
 
Better Call Saul da en az Breaking Bad kadar başarılı bir dizi. Hatta bazılarına göre Breaking Bad'ten daha başarılı bir dizi. Düzgün bir şekilde karakteri diziye ekleyebilirlerse kimsenin olumsuz bir şey diyeceğini sanmıyorum. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler