Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (24 - 29 Ocak 2011)

Dead Space 2 sadece haftanın değil, yılın en önemli yapımlarından birisi.
24.01.2011 01:54 Ersin Kılıç


     Yeni yılın dördüncü haftasında yani 24 - 29 Ocak tarihleri arasında oyun sektörü de iyice hareketlenmeye başlıyor. Bu hareketliliğin ilk sebebi ise tabi ki Dead Space 2. Isaac Clarke'ın yeni macerasında çok daha korkunç ve amansız bir mücadeleye giriyoruz. Necromorph'ların akın akın saldırdığı oyunda gene arkamızı kollayıp, bol bol kafa patlatacağız.
 
     Dead Space ayrıca iPad ve iPhone versiyonu ile de Apple Store'daki yerini alacak. Grafikleri ile de göz dolduran bu versiyonda farklı bir hikaye ile karşılaşacağız.
 
     Bu hafta ayrıca uzun süredir batı çıkışı beklenen Inazuma Eleven'da futbol ve RPG severler içi raflardaki yerini alıyor. Japonların çoktan dördüncü oyunu beklemeye başladığı serinin ilk oyunu nihayet 28 Ocak'ta karşımıza çıkacak. 
 
     İşte bu hafta çıkacak olan iddialı oyunlar ;
 
Dead Space 2 - PC, PS3, Xbox 360
Dead Space - iPad, iPod, iPhone
Inazuma Eleven - DS
Mario Sports Mix - Wii
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler