Bu Resimden Dead Space 2 Duyurusunu Bulun

07.07.2010 13:58 Levent Polater

 

    EA, gizemli Dead Space 2 resimleri yayınlayarak oyuncuları dürtmeye devam ediyor. Visceral Games'in yapımcılığını üstlendiği Dead Space 2'nin resmi  Facebook sayfasından bu hafta oyun ile ilgili 'büyük bir duyuru' yapılacağı açıklanmış ve yayınlanan resimden sayfanın üyelerinin bu duyuru ile ilgili bir ipucu yakalamaları istenmiş.
 
    PSM 3 dergisinin de gelecek sayısında oyun ile ilgili bilinmeyen bir bilgi vereceği haberi yayınlanmıştı. Bunun çok yüksek ihtimalle 'Multiplayer' modu olacağı kulislerde konuşulurken böyle bir açıklama daha gelmesi iddiaları kuvvetlendirdi.
 
    2011 25 Ocak ayında PS3, Xbox 360 ve PC platformlarına çıkacak Dead Space 2'nin PS3'e 'limited edition' versiyonu da çıkacak. Bu pakette Move destekli Dead Space: Extraction oyunu bulunacak. DS: Extraction daha önce Wii'ye çıkmış bir on-rail oyundu. Yeteri kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. 

    Aşağıdaki resimden bir ipucu yakalayarak duyurunun ne olduğunu tahmin etmeye çalışın bakalım, şu anda tüm Dead Space hayranları bu resme yoğunlaşmış durumda, biz de eksik kalmayalım ;  (Resme tıklayarak büyültebilirsiniz)

 
Facebook

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler