Bubsy in: The Purrfect Collection Konsollar ve PC için Duyuruldu

23.06.2024 12:28 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Atari ve geliştirici Limited Run Games, Bubsy'yi PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) için The Purrfect Collection'ı duyurdu. Oyun, 2025 yılında faaliyete geçecek.
 
Bubsy, 90'ların başındaki maskot savaşlarından ünlü bir simge mi, yoksa platformun can alıcı noktası mı? Limited Run ekibi bu sorunun cevabını bulmak için yeni bir koleksiyon oluşturdu. Bubsy: The Purrfect Collection, serinin sorunlu geçmişini ve kalıcı popülerliğini araştırıyor.

Bubsy in: The Purrfect Collection; oyunlar, eserler ve röportajlar içeren oynanabilir bir tarihtir. Oyunların tümü, Limited Run'ın tescilli Carbon Engine'i kullanılarak modern PC'ler ve konsollar için dikkatlice güncellendi. Bu süreçte ekip, oyunların bazı pürüzlerini gidermeyi başardı.
 
Projenin başında Limited Run'dan yapımcı, yazar, Bubsy Dünya Ağır Siklet Şampiyonu ve tüylü seriler konusunda dünyanın en önde gelen uzmanı Audi Sorlie yer alıyor. Limited Run ve Atari'deki ekiple birlikte, 1,90 boyunda, 80 kiloluk vaşak Bubsy'nin (Arnold adında bir evcil armadilloyla birlikte) retrospektif kutlamasını yarattı. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler