Bungie, Destiny'nin Xbox One Sürümündeki Hata Üzerinde Çalışıyor

14.12.2014 15:50 Ömür Gencer


       Bungie'nin yeni serisi Destiny, dünya çapında geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Oyunun Xbox One sürümüne sahip oyuncular bir kaç gündür oldukça can sıkıcı bir hatayla karşı karşıyalar. Destiny'nin Xbox One sürümünde oyunu her açtığınızda daha önceden indirdiğiniz güncelleme tekrar konsola yükleniyor. Böylece her açtığınızda güncelleme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bungie oyunun forumları üzerinden bu konu hakkında açıklama yaptı.
 
      Geliştirici ekip bahsettiğimiz bu sorunun farkında olduğunu söyledi ve oyunculara şimdilik kablolu bağlantı kullanmalarını veya oyunu silip tekrar yüklemelerini önerdi. Bungie, bu sorun hakkında bir gelişme yaşandığında oyunculara bildireceğini belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 15 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 52 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler