Bungie İş İlanı Yeni Oyun Hakkında İpuçları Veriyor

09.06.2020 09:05 Gazali Çetinkaya

 
Myth, Oni, Halo 1, 2, 3, OSDT, Reach ve Destinty serisinin geliştiricisi Bungie yeni bir IP üzerinde çalışıyor ve stüdyonun yakın zamanda açmış olduğu iş ilanı yeni oyuna ait ilk ipuçlarını veriyor.

Ton olarak kulağa Destiny'den farklı gelse de oynanış unsurları açısından benzerlik taşıyacak gibi görünüyor.
 
Sanat yönetmeni iş ilanında belirtilene göre oyuncuları birbirine bağlayacak bir dünyada neşeli ve acayip karakterler oluşturulmasının istendiği ve mizahi bir şey üzerinde çalışılacağı yazıyor.

Bir başka iş ilanında ise RPG, loot sistemi, necromancy, zindanlar, çok sayıda silah, zırh ve eşya gibi unsurlar vurgulanmış.

Bungie CEO'su Pete Parsons, 2019'un sonlarında yaptığı açıklamada, Destiny dışında yeni bir IP yaratmayı ve 2025 yılına kadar bu IP'den en az bir oyun çıkarmayı planladıklarını belirtmişti. IP'nin isminin Matter olma ihtimali var. 2018'de renkli bir logo ile birlikte marka tescili yaptırmışlardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler