CDPR Patronları Cyberpunk 2077'nin Sorunlu Çıkışındaki Sorumluluğu Üstlendi, Çalışanlar Prim Alacak

13.12.2020 23:28 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED patronları Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışındaki sorumluluğu üstüne aldı ve çalışanlarına ne olursa olsun tam prim ödeneceğini söyledi.

Bloomberg'in haberine göre CD Projekt RED stüdyo patronu Adam Badowski'nin çalışanlara gönderdiği mailde şöyle belirtiliyor:
 
"Başlangıçta oyunun puanlarına ve çıkış tarihine odaklanan bir bonus sistemine sahiptik fakat bir değerlendirme yaptıktan sonra bu ölçütlerin bu şartlar altında adil olmadığına inanıyoruz. Oyunu gerçeğe dönüştürebilmek için gerekli olan zamanı ve karmaşıklığı hafife aldık ve sizler yine de iddialı ve özel bir oyun sunmak için yapabileceğiniz her şeyi yaptınız."
 
CD Projekt RED patronları öncesinde çalışanlarına, oyunun eleştirel performansına göre ek ödeme alacaklarını ifade etmiş ve oyunun Metacritic ortalamasının 90+ olması şartını koşmuş. Oyunun PC versiyonu Metacritic ortalaması şu anda 54 inceleme sonucunda 90. Konsol versiyonları için sadece iki inceleme var. GamePro Germany 68 ve Jeuxvideo.com 35. Daha fazla inceleme eklendiğinde oyunun Metacritic ortalaması düşse bile çalışanlar ödüllendirilecek. 
 
Bloomberg, CD Projekt RED'in Cyberpunk 2077 için kullandığı bonus sistemini de açıkladı. Her ay stüdyo patronları, hak ettiğini düşündüğü çalışanlara üzerinde şirketin logosunun bulunduğu jetonlar vermiş ve oyun çıktıktan sonra gereksinimler karşılanırsa bu jetonların bonus paraya dönüşeceğini söylemiş.
 
Zamanında Bethesda, Fallout: New Vegas'ın Metacritic ortalaması 85'e ulaşamadı diye Obsidian Entertainment'a bonus ödeme yapmamıştı. Fallout: New Vegas Metacritic ortalaması 84.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler