CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin Oyun içi Performansından Memnun

27.06.2021 19:20 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED'in CEO'su Adam Kicinski, WSE İnovasyon Günü konferansı sırasında Cyberpunk 2077'nin performansının tatmin edici bir seviyeye ulaştığını dile getirdi.
 
Adam Kicinski oyun hakkında şu sözleri söyledi: “Bu konuda tatmin edici bir seviyeye ulaştık (yani performans). Ayrıca genel kaliteyi iyileştirmek için de çalışıyoruz ve bu bizi oldukça mutlu ediyor. Hataları ve görsel aksaklıkları da kaldırdık ve bunu yapmaya devam edeceğiz. Zamanla, oyuncuların vurguladığı genel oyun sistemlerine de iyileştirmeler sunacağız.”
 
Tüm bu söylemler ışığında CDPR artık Cyberpunk 2077'nin çok oyunculu versiyonuna odaklanacağı ortaya çıkıyor. CP2077'nin mevcut durumu göz önüne alındığında, çok oyunculu modunun 2022 veya hatta 2023 yılında gelebileceği varsayılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 7 Dk önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler