Call of Duty: Mobil Beta Testi Başlıyor

15.07.2021 12:08 Umut Tandoğan

 
 
Call of Duty: Mobile, hem Android hem de iOS'ta oynanabilen, ücretsiz bir çok oyunculu battle royale oyunudur. 
 
Call of Duty: Mobil beta testi, oyuncuların Sezon 6'da neler olacağına erkenden bakmalarına olanak tanıyacak. Yeni haritalar, yeni operatör becerileri, battle royale için optimizasyonlar ve kullanıcı arayüzü değişiklikleri yeni sezonla birlikte gelecek.
 
Call Of Duty: Mobile ekibi, Android ve iOS için en son beta sürümünün ayrıntılarını Reddit'te paylaştı. Call of Duty: Mobile Sezon 6'ya veya belki de Sezon 7'ye gelebilecek bazı özellikleri ve değişiklikleri açığa çıkardı. Reddit gönderisine göre, Call of Duty: Mobile herkese açık beta testi, Slums ve Stacks adlı iki yeni çok oyunculu harita içeriyor. Ayrıca yeni operatör becerileri, puan serileri, avantajlar ve el bombası türleri de yer alıyor.
 
Şu an itibariyle, bu beta testi için bir bitiş tarihi yok. Geliştiriciler, testler yoluyla toplanan tüm verilerin sonunda silineceğini söyleyerek, içeriğin 16 yaşından büyükler için uygun olduğunu da belirtiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler