Call of Duty Mobile 250 Milyondan Fazla İndirildi

24.06.2020 00:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Activision ve geliştirilciğini Tencent'in Timi stüdyolarının yaptığı oynaması ücretsiz FPS oyunu Call of Duty Mobile başarısını sürdürüyor.

Sensor Tower'ın verilerine göre, 1 Ekim 2019'da global olarak çıkışını gerçekleştiren Call of Duty Mobile 250 milyon indirme sayısını geride bıraktı. En popüler olduğu ülke %18 yani yaklaşık 45 milyon indirme ile Amerika Birleşik Devletleri. İkinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Brezilya geliyor.
 
Oyun temelde oynaması ücretsiz bir yapım olsa da içinde çok sayıda mikro ödemeler içeriyor ve iOS ile Android kullanıcılarının şimdiye kadar oyuna harcadığı toplam para 327 milyon doların üzerinde.
 
İlk 256 günündeki indirme sayıları kıyaslandığında Call of Duty Mobile, 236 milyon indirilen PUBG Mobile'ın da önünde. 
 
Call of Duty: Mobile'ı iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinden indirip oynayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler