Call of Duty Mobile'a Sınırlı Süre İçin Yeni Bir Mod Eklendi

18.10.2019 20:36 Özgür Eroğlu

 
Call of Duty'nin mobil oyunu Call of Duty'e sınırlı bir süre için yeni bir mod geldi: Gun Game. Bu ayın başında ücretsiz olarak iOS ve Android için yayınlanan oyun, oyunculardan oldukça olumlu notlar aldı ve indirilme sayısı olarak oldukça fazla bir sayıya ulaştı.
 
Oyunun resmi Twitter hesabından atılan bir tweete göre oyunun yeni modu "Gun Game" limitli bir süre için erişilebilir durumda. Gun Game, 10 kişilik oyuncuların olduğu maçlardan oluşan ve her adam öldürdüğünüzde yeni silah veren bir mod. Toplamda 20 oyuncuyu ilk öldüren oyunu kazanmış oluyor.  
 
Call of Duty'nin oyun modları bölümünde bu yeni modu oyundan kaldırılmadan bulup deneyebilirsiniz. Bahsi geçen tweeti de aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler