Capcom Bu Çeyrekte Bol Kazanç Elde Etti

06.11.2017 16:58 Gökhan Yılmaz

 
      Capcom, yeni bir mali çeyreğe girerken geçen seneye oranla bu çeyrekte %23 kar yaptığını açıkladı. Bu kazançta Nintendo Switch için çıkarttığı Mosnter Hunter XX ve Ultra Street Fighter II The Final Challengers büyük rol oynamış.
 
     Bunlar dışında PC, PS4 ve Xbox One için çıkmış Marvel vs. Capcom Infinite'in çıkışından da bahsediliyor fakat satışlarının nasıl gittiği ile ilgili bir yorum yapılmamış. Monster Hunter'ın Nintendo 3DS üzerindeki satışarı ve Monster Hunter Frontier Z'nin sabit şekilde kazanç getirmiş olduğu belirtiliyor.
 
     Bunlara ek olarak Resident Evil 7'nin satışlarda 4 milyonu devirdiği belirtiliyor. Oldukça fazla bir satış oranı olmasına rağmen Capcom'un beklentilerinin altında. Yine de firma 33.7 Milyar Yen kazanarak %17.6 büyüme gerçekleştirmiş. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler