Capcom, Deep Down'a 10 Yıllık Ömür Biçiyor

20.03.2015 23:55 Ömür Gencer


      Capcom tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen aksiyon RPG oyunu Deep Down için yapımcı ekip yeni bir röportaj verdi. Firmadan Teruki Miyashita, Deep Down'ın grafiksel gücüne ve oyun dünyasındaki ömrüne değindi.
 
     Miyashita öncelikle Capcom'un Deep Down için birden fazla teknolojisini bir araya getirdiğini belirtti. Firma Deep Down'da alev ve akan su gibi gerçek zamanlı gaz ve sıvı teknolojisi üzerine yoğunlaşmış. Bunun yanında silahların üzerindeki pas ve giysilerin üzerindeki lekeler gibi detaylara önem verdikleri söyleniyor.
 
       Miyashita, röportajında daha sonra Deep Down'ın ömrü için şu sözlere yer verdi: "Online oyunlar için 10 yıllık bir zaman dilimine bakıyoruz. İlk üç yıl boyunca oyuncular arasında en sevilen içerikleri görmeye çalışacağız." Yani başlangıçta beş ek paket planı bulunuyorsa ve bu paketlerden sadece ikisi olumlu yanıt aldıysa firma bu iki pakete yoğunlaşacak ve diğer üçünün başarılı olmayan noktalarını düzeltmeye çalışacak. Daha sonra Miyashita "on yıllık zaman için plan yapmış olsak da değişimlere her zaman açığız." diyerek Deep Down'ın gelişim sürecinin büyük oranda oyunculara bağlı olduğunu ileri sürdü.
 
    Son olarak Miyashita, oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi istenince "biraz daha sabır." demekle yetindi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler