Capcom Kısa Bir Süre İçerisinde Devil May Cry'la Alakalı Bir Duyuru Yapabilir

12.08.2019 17:15 Nursema Emre

 
Devil May Cry 5, bu yıl piyasaya sürüldüğünde hem eleştirmenlerden hem de serinin hayranlarından büyük beğeni topladı. Buna rağmen Capcom seriye Bloody Palace ve bir başka ücretsiz DLC dışında yeni bir içerik gelmesini planlamadıklarını da belirtti. Bununla birlikte oyun direktörü Hideaki Itsuno başka bir proje için Devil May Cry 5'in geliştirme ekibinden ayrıldı.
 
DMC5'in aktörleri Reuben Langdon (Dante) ve Dan Southword (Vergil) geçtiğimiz günlerde bir anime festivaline katıldılar. Bu etkinliğin panelinde Langdon ve Southword'ün Capcom'dan gizli olarak bir video gösterdiklerini, ancak bunun öncesinde katılımcılardan kameralarını kapatmalarını istendiği söylendi. Hatta konuyla alakalı bir de video ortaya çıktı.Southworth hesabının admini ise bilgilerin Capcom açıklayana dek gizli kalacağını söyledi.
 
Görünüşe göre bu yeni duyurunun yeni bir Devil May Cry 5 DLC'si mi yoksa Devil May Cry 6 duyurusu mu olduğunu bir süre daha bilemeyeceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler