Capcom, PS4 için Neden Deep Down'ı Geliştiriyor

Deep Down konsolun en ilgi çekici oyunu oldu diyebiliriz
02.03.2013 11:07 Alkan Adakaner


     Capcom'un Playstation 4 için yepyeni bir oyun olan Deep Down'ı duyuruması oyuncuları oldukça mutlu etti. Özellikle de Panta Rhei adlı oyun motorunun sunduğu harika görseller oyuncuları tam anlamıyla büyüledi diyebiliriz.
 
     Peki Capcom, Resident Evil, Dead Rising, Street Fighter gibi veya Monster Hunter gibi zaten ünlü olan oyunlarının yerine neden yepyeni bir oyun duyurdu. Yoshi Ono bu konu hakkında şunları söyledi:
 
     "Varolan oyunlarımızın kısıtlamaları altında kalmadan Playstation 4'ün donanımsal özelliklerini ve eşsiz servislerini serbest bir şekilde kullanabileceğimiz yepyeni bir oyun istedik."

    Deep Down'ın henüz geliştirme aşamasının başında olduğunu ve oyunun isminin bu olup olmayacağının bile kesinleşmediğini söyleyen Ono,  Playstation 4'ün geliştirici dostu bir mimarisinin olduğunu da belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 3 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 7 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler