Capcom, Resident Evil 7'den İki Kısa Video Daha Paylaştı

25.10.2016 09:33 Gazali Çetinkaya

   Capcom, takip edenlerin bileceği üzere “World of Resident Evil 7” başlığı altında kısa video serisine başladı ve bu serinin 5. ve 6. videolarını da paylaştı. Hayatta kalma ve ölümsüz adıyla paylaşılan bu iki kısa videoya aşağıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz. Özellikle yeni paylaşılan ikinci video görülmeye değer. 
 
   Eğer “World of Resident Evil 7” video serisinin daha önce paylaşılan videolarını kaçırdıysanız Vol 1 ve 2'ye buradan, Vol 3 ve 4'e ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
    PlayStation VR ile de oynama imkanı sunacak Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   İyi seyirler.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler