Capcom, Resident Evil 7'nin İlk Gününde 4 Milyon Satmasını Hedefliyor

09.12.2016 18:07 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil serisinin köklerine döneceği oyun olarak belirtilen Resident Evil 7 için satış beklentileri Capcom tarafından güncellendi.
 
   Capcom EMEA pazarlama yöneticisi Antoine Molant, MCV UK ile yaptığı röportajında Resident Evil 7'nin ilk gününde 4 milyon adet satmasını hedeflediklerini söyledi. Ek olarak ön siparişlerin ise oldukça iyi olduğu da belirtildi.
 
   Antoine Molant'ın açıklaması şu şekilde oldu. 
 
"Ticari olarak, [Resident Evil 7] muhtemelen yeni makinelerde yayınladığımız en büyük Capcom oyunu olacak. İdeal olarak ise, Resident Evil 7'nin globalde ilk gününde 4 milyon adet satmasını istiyoruz. Ön sipariş miktarına baktığımızda da bu hedefi gerçekleştireceğimize epey eminiz."
 
    Ön sipariş miktarının detayları hakkında sorulan bir soru üzerine de Antoine Molant, "Samimi olarak cevap vermek gerekirse, çok iyi." cevabını verdi. 
 
   Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 16 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler