Capcom, Resident Evil Village'ın Serideki En Başarılı Oyun Olmasını Hedefliyor

22.03.2021 19:00 Gazali Çetinkaya

 
Capcom'un Resident Evil Village için beklentileri yüksek.

GamesIndustry.biz'e konuşan Capcom pazarlama yöneticisi Antoine Molant, 2021'de şirket olarak en büyük hedeflerinin Resident Evil Village'ın serideki en başarılı oyun haline gelmesi olduğunu belirtti. Hem oyunun kalitesi hem de satışları açısından.

Sadece bu kadar da değil. Resident Evil Village ile bugüne kadar ki en iyi hayatta kalma korku oyununu sunmak istiyorlar.
 
Capcom ayrıca Resident Evil 7: biohazard Gold Edition ile Resident Evil Village'ın Stadia'ya geleceğini duyurdu. Resident Evil 7: biohazard Gold Edition 1 Nisan'da çıkacak ve Stadia Pro üyeleri için ücretsiz olacak. Resident Evil Village ise çıkışıyla birlikte ulaşılabilir olacak ve oyunu Stadia'da 21 Mayıs'tan önce ön sipariş veren kullanıcılara Stadia Premiere Edition ücretsiz verilecek.
 
Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 7 Mayıs'ta çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler